De wereld gezondsheidsorganisatie de WHO adviseert inwoners van westerse landen om niet meer dan 5% van de totale calorie opname op een dag afkomstig te laten zijn van onnatuurlijke suikers.

Ja misschien wel! Je weet het alleen niet want er is nog steeds gedonder op de markt met rundvlees dat paardenvlees blijkt te zijn. Denken we al jaren heerlijke biefstukjes te eten die dankzij strenge regelgeving eindelijk antibiotica vrij zijn, blijken het paardenbiefstukken te zijn.

Hallo met Willem,
Hallo Wild en Lekker groothandel,
Goedemorgen,
Ik heb nog 1500kg patrijsfilet voor je liggen, heb je daar belang bij,
Patrijs?
Ja, patrijs, je weet wel, wild vogeltje met lekker mager maar smaakvol vlees

Bitterballen. Als je de dit jaar de horcava hebt bezocht in de RAI van Amsterdam dan is je in elk geval één ding bijgebleven en dat is bitterballen. En het is niet zo dat de beroemde Kwekkeboom en van Dobbe bitterballen er nou zo goed van af komen. 20 bitterballen verder van 5 verschillende leveranciers kom ik tot de conclusie dat de Bourgondische bitterballen van de Kroketterij de lekkerste zijn.

Vieze meuk zonder smaak, goed om gaten mee te vullen of nog niet eens goed genoeg voor de varkens. Is dit het algemene beeld van de contractcateraar? Er moet natuurlijk geld verdient worden en daarom moet er voor een schandalig laag bedrag een lekkere maaltijd op tafel komen voor de gasten. De aandeelhouders willen winst zien, de instellingen willen winst maken en de gast is de klos. Is dat altijd waar? Er zullen vast uitzonderingen zijn maar ik heb de pech gehad op bezoek te mogen komen bij een heel aantal instellingen zoals ziekhuizen, verpleeghuizen en gevangenissen.