Bent u opzoek naar een goede cateraar in de omgeving van Zwolle? Catering Zwolle door Verrassenculinair.nl is de juiste partner voor u! Kijk eens op de website en laat u overtuigen door al dat heerlijks!


Stevia die geen stevia is. Bruinbrood dat eigenlijk witbrood is. Ontbijtkoek met vezels maar met nog veel meer suiker. En een koekje speciaal voor de slanke lijn waarbij zelfs een Bastogne koek nog supergezond is. Even een paar voorbeelden waarvan Tros radar vindt dat we eigenlijk met open mond van verbazing zouden moeten staan toe kijken. Want dit is toch echt niet meer normaal! We worden bedrogen waar we bij staan! 

Militairen in de rij voor de kassa

De grote cateraars in Nederland strijden om Paresto, de cateraar van defensie. De grote cateraars zoals Albron en vinden dit een unieke kans. Directeur Jan Willem Grievink van FoodService Instituut (FSIN): “Dit is een mooi kavel. Elke cateraar is op zoek naar groei en de nummer vier van de markt, Paresto, kunnen inlijven biedt kansen.”

Om dé voedselprovincie van Nederland te blijven steunt de provincie met twee miljoen euro het project Eat2Move. Dat hebben Provinciale Staten op 26 februari 2014 besloten tijdens hun maandelijks vergadering. Eat2Move wil samenwerking stimuleren waardoor innovatieve producten ontstaan op het gebied van voeding, sport en gezondheid.

Logo Heijploeg

Duitse en Nederlandse garnalenvissers mogen zoveel garnaal vangen als ze willen en vernietigen daarmee zeeleven en de zeebodem. De firma Heiploeg mag vervolgens zoveel gif aan deze garnalen toevoegen dat je er een rat mee zou kunnen doden. En deze zelfde firma betaalt vervolgens Marokkaanse garnalenpellers te weinig om van te leven en te veel om dood te gaan.

Van Dale woordenboeken

De dikke van Dale is wel heel erg kort over de betekenis van het woord "Catering"

ca·te·ring (dev(m))1levering van maaltijden

Slachterij Van Hattem Vlees BV uit Dodewaard moet alle partijen vlees die tussen 1 januari 2012 en 23 januari 2014 door het slachthuis zijn verwerkt, uit de handel halen. In de partijen is mogelijk paardenvlees verwerkt.

Fijne collega deze Henk Jonkman. In het Noord Hollands Dagblad staat hij met zijn hoofd in de krant vanwege een mooi gebaar naar de minder bedeelden in deze samenleving. 

AMSTERDAM - Leerlingen van het Bredero Beroepscollege hebben afgelopen zaterdag op een leuke wijze praktijkervaring opgedaan in de horeca. Stadsdeel en vrijwilligerscentrale Amsterdam-Noord hebben het Bredero Beroepscollege voor de derde keer op rij gekozen om een heerlijke smaakbeleving te verzorgen voor alle vrijwilligers. Op de drijvende feestlocatie ‘Undercurrent’ aan het Johan van Hasseltkanaal hebben de leerlingen heerlijke hapjes voor maar liefst 300 gasten bereid.